Garantii si servicii - MakeHot.ro

Garantia calitatii

100% calitate - ce vezi e ceea ce primesti

Makehot.ro comercializeaza produse originale, sigilate conform standardelor CE.

Toate produsele de pe www.Makehot.ro sunt autentice. 

Produse noi sigilate si 100% originale pentru sanatatea dvs!

Produsele sunt certificate international ISO 9001.
 

Garantia de retur

Poti returna fara nici un motiv produsele comandate de la Makehot.ro in termen de 30 zile din ziua achizitiei.
 

Garantia de livrare

Livrarea produsului sau produselor comandate se face in maxim 24h in intervalul luni-vineri (pentru produsele aflate pe stoc). In cazul in care coletul nu ajunge in timpul estimat de curier, iti oferim scuzele noastre precum si o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Trebuie sa mentionam insa ca perioada noastra maxima de livrare (24h) nu se aplica in perioadele aglomerate din an precum Black Friday, Craciunul, Sarbatorile de Paste, sau 8 Martie, Halloween, sarbatori legale.

*Pentru reducerea de 10% clientul trebuie sa contacteze Makehot.ro prin e-mail, telefon sau orice alta metoda de comunicare pentru a intra in posesia voucherului de 10% discount.
 

Garantia de schimb a produselor

Schimbarea produselor achizitionate dupa Makehot.ro este gratuita in termen de 30 zile calendaristice de la achizitionare.

Schimbarea este valabila doar daca :

  • - solicitarea de schimbare se face in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionarea produsului ;
  • - ambalajul nu a fost deteriorat ;
  • - produsul a fost achizitionat de pe site-ul www.makehot.ro .
 

Garantia satisfactiei

100% satisfactie sau banii inapoi

BANII INAPOI 30 ZILE

Banii se returneaza la dumneavoastra in cont in general in 48h de la primirea IBAN-ului contului dvs.
La Makehot.ro satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati gresit comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Cum puteti folosi garantia de 30 zile banii inapoi?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele la makehot.ro in termen de 30 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dvs, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda initiala de plata sau orice alta metoda agreata de comun acord, in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail ([email protected]), posta, telefon, SMS, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde doriti sa va restituim contravaloarea produsului.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele individuale care au fost folosite nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 08.04.2018